„Ziua familiei” – penitenciarul Cluj, secția femei

Cu ocazia Zilei familiei, în data de 13 mai 2022, Asociația Serviciul Umanitar pentru Penitenciare – filiala Transilvania de Nord, a organizat o ieșire cu un număr de 8 deținute din secția de femei Cluj.

Programul a început la ora 10 și a durat 3 ore, terminându-se la ora 13. Pentru întâlnire a fost închiriată o curte amenajată care dispunea și de o terasă. Numărul total al participanților a fost de 30 de persoane, printre acestea enumerându-se membrii de familie ai deținutelor, copii și organizatori, din diferite orașe.

Copiii s-au putut bucura de activități în aer liber, dar mai ales de prezența mamelor cu care au putut să petreacă un timp de calitate. O deținută a avut ocazia să-și revadă cei 6 copii ai ei. Nu a lipsit gustarea oferită de organizatori, gustare de care s-au bucurat de plin toți cei prezenți.

Mesajul spiritual a fost transmis de pastorul Pașca Iosif care, preț de 15 minute, a îndreptat atenția celor prezenți către Scriptură. Atmosfera a fost întreținută de unul dintre voluntarii ASUP prin acorduri de chitară.

A fost o zi de sărbătoare și pentru aceasta suntem recunoscători lui Dumnezeu!