Program special la Biserica Adventistă Dumbrăveni (ASUP Moldova)

Sâmbătă, 27 Mai, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din localitatea Dumbrăveni, județul Suceava, a fost gazda unui program susținut de grupul persoanelor private de libertate ce participă la programele susținute de Biserica Adventistă și filiala ASUP Moldova.

Credincioșii au deschis ușile bisericii și inimile lor pentru a oferi ospitalitate, căldură, împreună simțire și atenție fiercărui punct din program. S-au intonat imnuri, s-au exprimat gânduri, s-au recitat versuri și maxime de sănătate fizică și spirituală izvorâte din studiul Sfintei Scripturi.

Cadrele care au însoțit grupul persoanelor private de libertate au fost încântate de primirea și dragostea gazdelor. La finalul programului toți cei prezenți, cu mic cu mare au participat la o masă de părtășie ca-n povești. Belșug de bunătăți au fost oferite tuturor.

Redăm mai jos câteva dintre impresiile celor prezenți la program:
– „După 13 ani de închisoare, astăzi gust pentru prima dată o fărâmă de libertate…”, a relatat unul dintre deținuți.
– „Care este următorul traseu? Nu ne-am așteptat să fie atât de frumos, captivant și ziditor”,  a spus unul dintre cadrele însoțitoare.
– „Dacă în urma slujirii voluntarilor ASUP, într-un penitenciar un om Îl cunoaște pe Dumnezeu, asta este o comoară”, a spus un alt deținut.

Atât deținuții cât și cadrele au plecat mai bogați cu cărți valoroase pentru suflet și minte.