Împreună pentru Alex

Vă invităm să urmăriți povestea lui Alex

Alex, un baiat de 14 ani din satul Poienari, județul Neamț, este accidentat grav de o mașină chiar în satul natal. Scapă cu viață însă îndură luni de spitalizare și zeci de intervenții chirurgicale. Revine acasă însă locuința în care trăiau el și mama lui era dincolo de ce își poate imagina cineva: fără electricitate, pe geamuri lipite haine pentru a opri vântul, din pod picura apă. Locuiau în aceste condiții din momentul în care tatăl lui fusese arestat, acum câțiva ani. Ba chiar la început nu avuseseră nici pat, dormeau într-o cadă. Apoi cineva le-a oferit un pat.

În aceste condiții l-au găsit voluntarii ASUP Moldova. Propunem tuturor voluntarilor o țintă aproape imposibil de realizat: din septembrie până în noiembrie să construim o casă nouă pentru Alex și mama lui.

Mulțumită lui Dumnezeu și voluntarilor cu inimă mare, la sfârșitul lui noiembrie casa a fost inaugurată în prezenta primarului din localitate și a unor oameni de bine. Astăzi Alex așteaptă o nouă intervenție chirurgicală. Din nefericire, probabil va folosi permanent cârje pentru a se deplasa.

Este nevoie de susținere financiară în continuare: lemne de foc, deplasări la spital (Iași), alimente, amenajarea curții și a drumului de acces, anumite aparate medicale necesare pentru recuperare, etc.

Puteți viziona întreaga poveste acesând linkul următor

Putem oferi o donație pentru Alex alegând o sumă sau propunând alta.

Va mulțumim!

Alege suma pe care vrei să o donezi
  • 0.83% Raised
    of lei12,000.00
  • 1 Donors
 

Nume: Alex J
Locație: Comuna Poienari, județul Neamț

Situația socio-medicală:
Alex, multiple traumatisme și intervenții chirurgicale în urma unui accident de circulație

NECESAR
Lemne pentru iarnă – 2000 lei
Îmbracăminte si încălțăminte pentru iarnă – 500 lei
Transport lunar la spital – 500 lei
Alimente de strictă necesitate, medicamente, aparatură medicală – 1000 lei

TOTAL: 4.000 lei

 
Alege suma pe care vrei să o donezi
  • 0.83% Raised
    of lei12,000.00
  • 1 Donors