”O casă nouă!” pentru George Zărnescu

 

După o perioadă de 12 ani de privare de libertate, George Zărnescu a ieșit pe poarta penitenciarului hotărât să trăiască frumos. Acest lucru l-a pus deja în practică în ultimii ani de detenție astfel că schimbarea nu este doar un slogan ci deja o realitate.

Ajuns acasă, a constatat că locuința în care trebuia să trăiască împreună cu mama dânsului se rezumă la o singură cameră și chiar și așa, condițiile de trai erau la limită.

A locuit în aceste condiții 8 luni, în tot acest timp încercând să își ajute mama și să se angajeze. Cu eforturi foarte mari a reușit să se angajeze pe șantier în București, fiind nevoit să facă zilnic naveta până acasă (70 km).

În acest moment, împreună cu ASUP, au început demersurile pentru construirea unei locuințe noi care să fie potrivită pentru nevoile celor două persoane.

A fost dorința dânsului ca din salariul lunar să ajute și să se alăture astfel ajutorului financiar al ASUP. Astăzi proiectul se află în faza de început, a fost turnată placa și achiziționate o serie de materiale ce vor fi ulterior folosite. Este însă nevoie de implicare financiară și umană pentru a-l ajuta să ducă la bun sfârșit construcția celor 2 camere noi. Împreună putem susține această persoană să continue viața frumos!

Vă mulțumim pentru ajutorul dumneavoastră!

 

Timotei BÎLBÎIE
ASUP Muntenia
timotei.bilbiie@gmail.com

 

Alege suma pe care vrei să o donezi
  • 0% Raised
    of lei12,000.00
  • 0 Donors
 

Nume: George Zărnescu
Locație: Mătăsaru, sat Puțu cu Salcie, Dâmbovița

NECESAR

Adeziv zidit
Multibat
Carton isolator
Cherestea, lemn
Beton placă
Polistiren placăÂ
Adeziv polistiren
Ferestre, uși
BCA – achiziționat 
Tiglă – achiziționată

TOTAL: 12.000 lei