Tabara copii

Știm că copiii care au un părinte în închisoare se pot simți izolați și rușinați – și cei mai mulți se simt în imposibilitatea de a vorbi despre asta pentru că sunt speriați de a fi agresați sau discriminati.

De asemenea, sunt mai predispuși decât ceilalți copii să aibă probleme de sănătate mintală și să aibă ei înșiși probleme cu legea pe măsură ce cresc. Acești copii sunt adesea lăsați în umbră, nevoile lor uitate și acest lucru poate avea efecte devastatoare. În ciuda situației lor, ei sunt blocați de sprijinul de care au nevoie pentru a le oferi o șansă mai bună în viață.

ASUP este una dintre puținele organizații care ajută copiii cu un părinte în închisoare. Organizăm servicii de instruire pentru profesioniști, precum și servicii în comunitate și în închisori pentru a ajuta la menținerea contactului și a susține relațiile de familie.

Ajutor Familii

Familiile deținuților sunt victimele tăcute ale încarcerării. Deși nu au făcut nimic rău, totuși au un membru al familiei în închisoare și trebuie să-și servească timpul, deși într-un mod diferit. Într-un efort de a ajuta familiile deținuților cu stresul și anxietatea pe care o simt, noi oferim servicii pentru familiile deținuților. Nu trebuie să te simți singur sau pierdut. Fundatia noastră oferă asistență familiilor deținuților.